Kellarin arvoitus

  • slide
Pelaajien määrä 1-6

Varaa huone

On tupaantulijaisilta ja vieraasi ovat saapuneet juhlistamaan uutta kotiasi yhdessä kaupungin vanhimmista rakennuksista. Juhlien ollessaan ylimmillään keskeyttää kaiken sähkökatkos.

Muistelet että alakerran varastosta löytyisi kynttilöitä ja vanha kitara, joilla tunnelman saisi taatusti taas palaamaan.

Hämärässä kellarikerroksessa oikean oven löytäminen on haastellista ja päätätte tarkistaa mitä ainoan rakosellaan olevan oven takaa löytyy.

Olette etsimässä kynttilöitä ja ovi takananne menee lukkoon. Etsintänne ovat johdattaneet teidät rakennuksen vanhimpaan osaan ja jonkinlaiseen varastoon.

Muuton aikana kuulit vanhemmilta asukkailta omituisia juttuja eräästä edesmenneestä asukkaasta, joka ilmeisesti piti jonkinlaista liikettä katutasossa. Siihen aikaan pihan lapsilla oli hurjia tarinoita vanhasta naisesta joka aamuyön pimeydessä teki liikkeen varastossa mitä hirveimpiä asioita. Liiketilan ikkunat olivat kuulema peitetty sisältäpäin sanomalehdillä, eikä kukaan käynyt liikkeessä. Ei kai tämä ole se varasto?